user-image
Okänd
Kille ,15 år

min polare har gjort slut med sin flickvän och ja tyckte om henne mycke. vi går på samma skola alla 3 så nu vet jag inte vad jag ska göra för jag vill vara med båda 2. men om min kompis märker att jag är me henne kommer han säkert inte vilja va med mig nå mer.hjäälp! ;(


SVAR

Tjena, tack för din fråga. :) 

Vilken jobbig sits du har hamnat i, jag förstår att det är svårt för dig. Jag var i en liknande sits när jag var yngre, när mina två bästa vänner gjorde slut med varandra. Då bestämde jag mig för att vara tydlig med att jag tyckte om båda två som vänner och att jag ville fortsätta hänga med dem båda. Det var inte bara glada miner men det blev bättre, det var främst den första tiden som var jobbig.

Eftersom att du tycker om din polares ex så tycker jag inte att du skall behöva sluta umgås med henne, om det inte är vad du vill. Mitt tips är att du kan umgås med henne och några fler personer samtidigt nu till en början. Kanske blir det mer neutralt om ni hänger i ett litet gäng. Sedan är det viktigt att din polare inte känner sig utanför och att han med är välkommen om han känner för det. Det är en svår balansgång att försöka få alla att känna sig lika omtyckta och inkluderade i ens liv, men att du är medveten om att han kan bli sur och vilja sluta umgås med dig är ett bra steg på vägen. 

Jag vill också tipsa dig om att fundera över om du vill vara vän med någon som väljer vilka du får vara vän med... Är det inte bättre att få bestämma det själv? Det enda som är viktigt är ju att försöka att inte såra någon längst vägens gång. :) 

Försök köra med öppna kort och följ magkänslan så kommer det att gå bra! 

Kramar,

Madeleine


Visningar : 1147

Senaste frågorna

Se Alla