user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej! Jag har ett litet problem kan man säga, det är så att en kille i klassen har kollat på mig jätte mycket! och såklart visade jag intresse för han och så genom att kolla tillbaka och vara positiv och så, detta pågick väl i några månader, ca 4-6 månader eftersom jag är blyg när det gäller killar men iaf, ungefär nyligen så fick jag reda på att han hade en flickvän (då var det tur att jag inte gjorde något) så sen dess har jag försökt ignorerat denna kille men han har fortsatt att kolla, för jag har sett han i ögonvrån. (Vi har aldrig pratat förut) Och då vill jag veta vad hans ’deal’ är? Varför kolla så mycket på mig men han har en flickvän, det ger mig konstiga signaler – (tänker ändå inte göra något om han har en flickvän) Men vill veta varför han gör såhär – hans flickvän kollar också ganska mycket på mig, jag vill ju inte att hon ska hata mig för jag har inte gjort något. Han ’började’ om man ska säga så.. Är han en player!?


SVAR

Hej!

Jag förstår att detta är någonting du går och funderar på! Det är svårt för mig att svara på varför han beter sig som han gör, kanske han är lite intresserad av dig trots att han har flickvän. Om du vill skulle du kunna fråga honom varför han beter sig som han gör och berätta att du inte är intresserad av honom så länge han har flickvän. På så sätt kan du kanske får reda på vad som pågår.

Om du vill fortsätta prata med någon av oss kan du skicka in en ny fråga eller chatta med någon av oss. Jag heter Viktoria Hugosson Fryshuset på Facebook och viktoria.hugosson.fryshuset på Skype. På www.natvandrare.fryshuset.se kan du se när vi är inne och chattar i veckorna. Tveka inte att höra av dig om du vill prata!

Hoppas det löser sig för dig!

 


Visningar : 1029

Senaste frågorna

Se Alla