user-image
Okänd
Tjej ,12 år

Hej! Jag tycker jättemycket om min pojkvän men jag tror att det kan bli konstigt eller tyst om vi är ensamma. Vi brukar vara tillsammans med andra kompisar! han vill ”hänga med mig” men jag tror att det komner gp dåligt!!!!


SVAR

Hej, tack för att du skickade in din fråga till mig. :) 

Vad roligt att höra att du har en pojkvän som du tycker om och att ni kan hänga flera kompisar tillsammans. Att din pojkvän vill hänga med dig ensam tycker jag tyder på att han vill ha dig lite för sig själv. Det är ganska normalt om man börjar bli eller är kär.

Du skriver att du tror att det kan bli konstigt eller tyst och att du tror att det kommer gå dåligt. Första gången man umgås med någon är inte alltid buslätt, vare sig det är en kompis, en pojkvän eller någon annan. Men det brukar, i de allra flesta fall, falla sig naturligt. Efter ett litet tag börjar spänningarna och nervositeten släppa och då faller sig allt naturligt. Sedan känner ju du och din pojkvän varandra bra sedan tidigare, så jag tror att det kommer att gå kalasbra! Ni kanske skulle kunna göra någonting som ni båda har intresse för, så kanske det känns lättare? Ex. spela tv-spel, spela fotboll, baka, laga mat, bowla eller vad ni nu tycker är kul. 

Så, om du vill testa att hänga med honom själv tycker jag att du skall göra det. Jag håller tummarna för att det går bra, lycka till! :) 

Kramar,

Madeleine  Visningar : 1111

Senaste frågorna

Se Alla