user-image
Okänd
Kille ,14 år

Hej. Det är så att jag tänder på smisk.. alltså tanken att jag skulle få smisk av någon. Jag tänder på tanken att någon tjej skulle lägga mig i knäet och smiska mig.. detta har aldrig hänt men det har ofta hänt att jag bara får en dask på rumpan av en äldre tjej i skolan. Det tänder jag också på och jag skämms för det eftersom jag inte vågar berätta för nån. Det känns konstigt att jag som kille skulle tycka om att få smisk. Är det något fel i det här eller något fel på mej? Och är det okej att få nån smäll då och då i skolan?


SVAR

Hejsan! 

Tack för din fråga! 

Alla människor tänder på olika saker och det är inte onormalt att tända på att bli smiskad. Är många människor som tänder på det, killar som tjejer. Du skriver och frågor om det är något fel på dig, det är verkligen inget fel på dig. 

Ibland kan det vara så att det känns läskigt och obehagligt att berätta för någon om vad en tänder på, det kan vara så att en skäms och att en är orolig för vad andra personer ska tycka. 

Ofta brukar det vara lättare att berätta för en person som en har förtroende för och som en redan brukar ha sex att en tänder på smisk, och fråga om personen skulle kunna tänka sig att testa det. Om personen inte vill testa, så får en acceptera det. Som jag skrev ovan alla personer tänder inte på samma sak. 

Du skriver och frågar om det är okej att få en smäll i skolan då och då, förstår inte riktigt vad du menar med det. Men om du känner dig obekväm eller inte vill att någon daskar/smäller till dig i skolan så är det inte okej och något som jag tycker du borde prata med lärarna på skolan om. Att daska till någon på rumpan kan vara sexualitet ofredande och det är INTE okej. 

Ta hand om dig!

Amanda 


Visningar : 1801

Senaste frågorna

Se Alla