user-image
Okänd
Annat ,15 år

Hej är en tjej på 15 år som vill ha sex. Jag vill typ ha sex med äldre män för att få en bekräftelse, att jag då känner mig älskad och fin. Och det är ju inte så svårt att få till det så att säga men assåååå det känns ju så fel på samma gång. Det här kanske inte var någon fråga men har du fått liknande fråga av någon annan?


SVAR

Hej och tack för din fråga!

Att längta efter bekräftelse är inget konstigt, och att fundera på olika typer av sex med olika typer av människor kan kännas spännande. Precis som du säger är det inte svårt att hitta vuxna som vill ha sex med ungdomar. Det som är viktigt att fundera över är vad dessa personer får ut av av det, och vad de är beredda att ta för ansvar. Risken är att du blir utnyttjad och att de beter sig illa mot dig.

Du är absolut inte ensam om att ha de här tankarna, och tyvärr finns det gott om vuxna som gärna utnyttjar ungas nyfikenhet eller behov av uppmärksamhet och bekräftelse.

Försök att fundera över om det finns andra sätt du kan få bekräftelse på, andra som kan peppa och stärka dig. Det kan vara en idé att gå och prata med någon, kanske på ungdomsmottagningen. Du kan också vända dig till en stödchatt, på Föreningen Tilia, Tjejzonen, Bris eller liknande.

Ta hand om dig! Kom ihåg att du är värd det bästa.


Visningar : 2295

Senaste frågorna

Se Alla