user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Jag har skrivit med en kille sedan ungefär 1 år tillbaks. Vi har skrivit då och då med varandra men slutat skrivit en längre period ibland. Det han pratar om är sex, han pratar om det konstant. Han skickar även videos från porrsidor. Jag vet inte varför jag fått känslor för honom jag känner ju honom knappt och jag har aldrig träffat honom. Jag skrev för några dagar sedan att han betydde mycket för mig, hans svar var ”skojar du eller? Du har ju aldrig träffat mig”. Jag skrev att jag inte kan styra över mina känslor. Efter det skrev han ”Skulle du kunna skicka bild på din pulla på snap bara en fråga”. Min fråga är varför frågade han det där efter jag sagt att jag gillar honom? Är han bara ute efter sex?


SVAR

Hej! 

Tack för att du skriver in till mig!

Internet kan vara en fantastisk plats för att träffa personer som en annars inte skulle möta och ger oss en unik möjlighet att kunna umgås på nya sätt. 

Du skriver att du har träffat en kille som du verkar tycka väldigt mycket om men som du skriver bara vill prata om sex. Hur känner du inför att han bara vill prata om sex? är det något som du också vill? Om du inte vill prata med honom om sex eller om du känner att du vill prata om andra saker än om sex så tycker jag du ska försöka prata med honom om det alternativt inte svara på det han skriva.

Att prata om sex eller att ha sex ska ske på bådas villkor och kännas rätt och bra för alla som är inblandade. 

 Att skicka porrvideos behöver inte vara något fel om båda personerna är med på det och vill det, om du inte vill att han ska skicka porrvideos tycker jag du ska säga åt honom att sluta. 

Varför han ber dig skicka en bild på "din pulla" efter att du har sagt att du gillar honom kan jag inte svara på, men är viktigt att tänka på att bilder på internet inte försvinner och att de lätt kan få spridning. Utifrån det du skriver låter det som att han kanske är ute efter en mer sexuell relation och du är mer ute efter en känslomässig relation. Har jag förstått det rätt? 

Har du frågat honom var han är ute efter? 

Hoppas mitt svar hjälpte dig lite, och skriv gärna igen om du har någon mer fundering.

Ta hand om dig!

Amanda 


Visningar : 1398

Senaste frågorna

Se Alla