user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej, jag kanske inte får ställa den här frågan… Jag undrar om ni har nåt tips där man kan skaffa brevvänner på internet.


SVAR

Hej <3 

Självklart får du ställa din fråga, tack för att du skickade in den. :) Jag finns här för att försöka svara på dina tankar och funderingar och gör mitt bästa för att du skall få svar. Alla frågor är tillåtna här.

Vad roligt att du vill börja brevväxla! När jag var yngre hittade jag brevvänner via tidningen KamratPosten och genom skolan som jag gick i. Men med tanke på hur digitalt vårt samhälle är idag så borde det helt klart finnas möjligheter att skaffa brevvänner över internet. Kanske heter det idag mejlvänner?

Eftersom att jag inte vet vilket syfte brevväxlingen skall ha så har jag svårt att hjälpa dig med att hitta rätt organisation/internetsajt. Men testa att googla dig fram (på www.google.se), jag är säker på att du kommer att hitta något som passar dig. Annars kan du alltid göra ett inlägg i ett forum och se om någon är intresserad av att bli din mejlvän/brevvän. Tänk dock på din säkerhet och lämna aldrig ut dina personliga upplysningar såsom ditt personnummer, din adress, ditt telefonnummer eller liknande på nätet. 

Jag håller tummarna för att du hittar en härlig brevvän!

Kramar,

Madeleine


Visningar : 1237

Senaste frågorna

Se Alla