user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Hej! I helgen var jag på en fest och jag var rätt full. Och det slutade med att jag gick med en kille hem. Han började hångla med mig och sen smög han sig ner och började slicka och pulla mig. Det var skönt. Men tillslut drog jag upp honom jag jag ville ha hans penis i min fitta. Han gick med på det men det funkade liksom inte. Han kom bara in en liten bit sen tog det stopp. Jag var väldigt torr. Men han hade ju både slickat och pullat mig. Kan det ha att göra med att jag var/är oskuld? Och är jag fortfarande oskuld? Och sista. Kan man vara för full för att blir våt där nere?


SVAR

Hejsan! 
Tack för din fråga och för att du skriver till mig! 

När en är berusad eller nervös så kan det vara svårare att bli upphetsad rent fysiskt, det kan göra att en inte blir våt och "utvidgad" . Utifrån det du skriver verkar det som att ni hade en skön upplevelse tillsammans, vore sig ni hade penetrations-sex eller inte.

Var väldigt bra att ni inte fortsatte ha penetrations-sex när ni märkte att du inte var våt och "utvidgad". Att ha sex första gången kan för en del vara nervös och det kan göra att en inte slappnar av, vilket kan göra det svårt att ha sex. Därför är det viktigt att ta det långsamt och försiktigt, till exempel börja med att ha oralsex eller petting. 

Du frågar om du fortfarande är oskuld, att vara oskuld är ett begrepp som kan innebära olika saker och är egentligen något som du själv kan bestämma vad det innebär. Sex är så mycket mer än bara penetration-sex, det är petting, oralsex osv. 

Hoppas mitt svar hjälpte lite. Om du har mer frågor så är det bara att skriva igen.

Ta hand om dig!

Amanda 


  


Visningar : 4247

Senaste frågorna

Se Alla