user-image
Okänd
Kille ,18 år

Jag tror att min flickvän är otrogen eller flörtar med andra killar på nätet. På en chattsida har hon hundratals meddelanden och på hennes profil står inget om att hon är upptagen. Dessutom tyckte jag mig se en kille skicka en ”dekal” till henne över fb och det var en figur som höll en pussmun. Är hon otrogen? Borde jag be om att få se några av hennes hundratals meddelanden för att försäkra mig om att hon inte flirtar med massa random killar?


SVAR

Hejsan!

Tack för din fråga! 

Förstår att du kan känna dig oroad och lite frågande till att din flickvän skriver till många olika människor, är lätt att känna så när en är i ett förhållande med någon som en tycker om. Men bara för det känns jobbigt och konstigt behöver inte det betyda att din flickvän gör något fel eller är otrogen. 

Har du försökt prata med henne om hur du känner?, kanske är det så att hon bara tycker om att ha kontakter och att hon umgås med detta på ett kompisplan. 

I ett förhållande är det även viktigt att en försöker lita på varandra, om din flickvän berättar för dig om hur det är så tänker jag att det är viktigt att du litar på det och inte kräver att få se hennes historik.  Om det skulle betyda mycket för dig att se historiken så kan du fråga henne om det och berätta för henne att det skulle göra dig lugnare. 

Hoppas att mitt svar hjälpte dig, och skriv gärna in igen om du har något mer fundering.

Ta hand om dig!

Amanda 
Visningar : 1283

Senaste frågorna

Se Alla