user-image
Okänd
Tjej ,18 år

jag orkar inte mer, jag har ljugit ett x antal ggr för min pojkvän pga mitt förflutna som jag inte vill prata om.. han har iaf bestämt sig för att göra slut pga mitt förflutna och jag vet inte vart jag ska ta vägen då jag mår sjukt dåligt och gråter nästintill varje dag.. jag älskar honom till tusen, ja vill verkligen inte bli lämnad kvar och särskilt inte när ja vet att vi båda älskar varann


SVAR

Hej!

Vad bra att du skriver in till oss, du verkar ha det väldigt jobbigt just nu.

Ibland är det vara svårt att prata om sitt förflutna och därför kan det vara naturligt att man ljuger om det, det är inget konstigt med det. Däremot förstår jag att det kan bli problematiskt i en relation. Har du förklarat för honom att du tycker det är svårt att prata om det men att du verkligen vill vara tillsammans med honom? Kanske kan han förstå bättre om du berättar varför du ljugit och att detta är svårt för dig. Om båda älskar varandra så brukar det mesta lösa sig.

Har du någon du kan prata med detta om? Kanske en vän, förälder, syskon eller någon annan vuxen du har förtroende för? Det är svårt att gå runt och bära på alla känslor och tankar själv. Om du inte vill prata med någon i din närhet kan du alltid kontakta skolkuratorn eller kuratorn på din ungdomsmottagning.

http://www.umo.se/Ungdomsmottagningar/

Du får gärna prata mer med mig! Antingen genom att skicka in en ny fråga eller chatta med någon av oss. Jag heter Viktoria Hugosson Fryshuset på Facebook och viktoria.hugosson.fryshuset på Skype. På www.natvandrare.fryshuset.se kan du se när vi är inne och chattar i veckorna. Tveka inte att höra av dig om du vill prata!

Ha det bra och ta hand om dig!


Visningar : 1432

Senaste frågorna

Se Alla