user-image
Okänd
Kille ,15 år

Hej! Jag har en flickvän och jag älskar henne och skulle göra allt för henne. Men jag blir så lätt svartsjuk och hon har så många killkopmisar, som jag vet bara är kompisar men jag kan ändå inte sluta vara det, och ja, hon vet att jag är/blir det. Sen är jag alltid orolig att när hon är iväg med kompisar och så att dom ska ha skit kul, med kanske andra killar och att hon sen bara dumpar mig sådär. Jag oroar mig hela tiden. Hon ska ut på språkresa sen också, jag är sååå rädd att hon ska hitta ngn kille hon tycker är jätte söt/snygg/gullig, watherver och bara lämnar mig sådär. Helt enkelt är jag svartsjuk hela tiden och jag är väldigt orolig för att hon ska vara otrogen. Hon har haft så många förhållanden innan, jag är rädd för att bara bli ”en av alla dom” killarna hon dumpat lr som hon sen kommer hata…. Andledningen till att jag skriver detta är för att jag undrar om jag kan göra ngt åt detta, sluta tänka på att jag kommer bli sårad o vara svartsjuk hela tiden. Vinns det ngt mer jag kan göra instället för att berätta för henne, jag känner mig så jobbig om/när jag tar upp det. Vad ska jag göra åt det här? Vad ska jag säga till henne?


SVAR

Hej,

tack för att du skrivit till oss. Det är väldigt jobbigt att vara svartsjuk och att bli utsatt för svartsjuka. Har din tjej gett dig någon anledning att vara det? Annars är det en osäkerhet som ligger hos dig av någon anledning. 

Det är väldigt vanligt att tjejer har kill kompisar så jag förstår inte riktigt varför du blir svartsjuk på dem när du vet att de bara är kompisar. Det kanske skulle kännas bättre om du frågade henne om du kunde få vara med då och då när de umgås. Jag tycker det bästa du kan göra är att prata med henne om det även om du inte vill. Försök att inte anklaga henne när du tar upp det utan förklara att osäkerheten ligger hos dig. Lycka till!

Vänliga hälsningar,

Nina


Visningar : 935

Senaste frågorna

Se Alla