user-image
Okänd
Kille ,15 år

Hej Helena. Jag är en förvirrad 15 åring, och hoppas att du kanske kan hjälpa mig. Det är så att jag har en flickvän. Vi har varit tsm i några månader nu. Nu har jag ytterligare ett problem. Hon har nu berättat allt hon har gjort som hon inte sagt till mig innan. Hon och kompisar har då stuckit ut på natten (typ rymt) och varit ute och druckit, rökt på sommaren. Dom har gjort så mycket skit. Och det hon berättar kunde jag aldrig föreställa mig att hon skulle göra. Jag vet inte hur jag ska ta detta. Nu tvekar jag på om jag verkligen känner henne som den personen hon verkligen är. Jag tvivlar på henne. Nu, jag älskar henne för den personen hon är/den jag trodde att hon var. För jag visste att hon kanske gjort ngt sånt här någon gång, men när hon säger att hon gjort det väldigt många gånger och sen säger att hon längtar efter att kunna gå ut på natten med sina kompisar och göra allt detta igen. Jag vet inte, jag bara känner mig så sviken. Och jag vet hur det kommer bli om jag skulle börja prata med henne om det, hon kommer antingen att säga att hon inte behöver någon som säger vad hon ska göra, eller hon vet att det kan vara farligt och att jag bara ska ”mind my own bussines”, att hon ska få göra vad hon vill, och om jag då säger att jag inte gillar vad hon gör, kommer hon bara säga att jag är löjlig och säga åt mig att inte bry mig. Sen är jag orolig för att om hon går ut såhär på natten, kanske hon skulle kunna vara full ngn gång, så träffar dom killar, så är hon otrogen Jag älskar henne, men jag vet inte hur jag ska ta detta?!?!? Snälla hjälp :(


SVAR

Hej,

Tack för att du skriver till oss. Vad fint av dig att visa en sådan omtänksamhet över din flickvän.

Du skriver att du tror att hon kommer bli arg på dig om du försöker prata med henne om det men jag tycker verkligen att du ska göra det i alla fall. Det kan vara så att hon säger de här sakerna till dig för att få en reaktion. Det som är positivt är att hon uppenbart känner sig tillräckligt trygg med dig för att berätta och är ärlig med vad hon gör med sina kompisar.Hon kanske till och med blir glad av att du tar upp det med henne för det visar hur mycket du faktiskt tycker om och bryr dig om henne.

Skulle det inte vara så och hon blir irriterad över att du visar oro så tycker jag att du ska tänka efter om du verkligen vill fortsätta träffa henne. Jag tycker att du har helt rätt till att ställa ett ultimatum till henne.Jag hoppas att hon kommer att förstå att du tar upp det för att du är orolig för henne och gör hon inte det, kom ihåg att du gjorde det rätta som tog upp det med henne.

Lycka till!

Hälsningar Nina via Helena


Visningar : 1248

Senaste frågorna

Se Alla