user-image
Okänd
Tjej ,20 år

Hej! Jag var bara tvungen och skriva in hehe. Jag gillade eller rättare sagt gillade en kille som går på skolan. Vi har säkert pratat i 2 år men träffats en gång. Under tiden vi pratade verkade han vara jättesnäll, han var förstående och verkade som en helt normal kille. Sen träffades vi i höstas nu och jag föll för honom, det kändes som en impulsgrej från min sida. Nu fick jag höra att han tycker jag är psykisk störd bara för att jag började tycka om honom efter att vi träffats en gång och han garvar åt det. Sen smsa han och ”skojade” om att vi var ihop och skrev att han ville ge vårt förhållande en ny chans osv..VARFÖR håller han på så?? snälla jag kan grubbla så jag blir tokig ibland. Jag har bara varit ärlig mot honom och sagt att jag blev intresserad av honom och nu får man skit för det :/ VARFÖR ändra han sig som person jämfört hur han var i början?! Jag tror det hela handlar om osäkerhet, hans osäkerhet lurar hans beteende. vad tror du? Att bara sitta och skoja bort allting och inte vara seriös är väldigt omoget av honom tycker jag. Bättre att han är ärlig och säger rakt ut till mig än och inte säga ett skit och bara skoja bort allting..Nu ser jag honom ofta i skolan och blir mer och mer påmind då om den kvällen vi sågs, han tittar ju ibland på mig, sneglar o osv..ååh jag blir tokig! Jag menar hans polare har förhållande seriösa till och med men vad TÄNKER HAN DÅ!?? haha jag förstår inte. Han har inte sagt att han inte vill träffa mig mer eller så men han vågar inte träffa mig själv då måste det ju va nåt.. Tack på förhand! :)


SVAR

Hejsan, tack för att du skrev till mig. :)

Jag måste börja med att skriva att jag håller med dig till 100%! Beteendet som du skriver att han har tyder enligt mig på att han är osäker och vill hävda sig. Samtidigt är min upplevelse att han beter sig väldigt barnsligt/omoget. Jag förstår att detta skapar "kaos" för dig och att du kan grubbla dig tokig på det. För precis som du skriver, du har bara varit uppriktig och ärlig mot honom vilket jag tycker är väldigt modigt och starkt av dig. Fortsätt med det. :)

Det jag kan råda dig till är att du försöker tänka dig in i hans situation, varför tror du han är så osäker, varför beter han sig som han gör, varför skojar han bort allting..? Det finns alltid en anledning till att man beter sig som man gör, och försöker man att förstå varför blir beteendet ibland lättare att acceptera. :)

Sedan kan det också vara bra att ge det lite tid, även om ni pratat i två år har ni bara träffats en gång. Kanske är det inte fel att ni träffas ett gäng och hänger. Så att både du och han blir mer bekväma i varandras sällskap, kanske minskas även hans osäkerhet då..

Stor kram,

Madeleine


Visningar : 1220

Senaste frågorna

Se Alla