user-image
Okänd
Kille ,13 år

Hej, jag är en kille som är 13 år. Jag är ihop med en tjej i min klass och vi har vart ihop i ungefär 6 månader nu, vi är båda väldigt blyga och vi har bara varit på en dejt en gång. Båda har väldigt mycket träningar så de finns inte riktigt mycket tid till att göra någonting, jag skulle gärna skippa en träning för att vara med henne, men problemet är att jag vet inte helt säkert ifall hon älskar mig, jag vet inte heller hur jag ska fråga henne ifall hon vill gå ut på en dejt nån dag. Tacksam för svar! Helst snabbt!!!!


SVAR

Hej hej! 

Vad bra att du skriver in hit med din fråga, och vad roligt att du har tillsammans med en person som du verkar tycka om och som du vill ha mer kontakt med. 

Du skriver att ni båda är väldigt blyga, så kan det vara speciellt när det verkar som om ni har extra känslor för varandra. Förstår att det kan kännas jobbigt att fråga henne ut på dejt, men ofta brukar det kännas bättre när en väl har vågat och gjort det som en tyckte var jobbigt. 

Jag tror det bästa sättet är att göra det som känns bra för dig, hur tror du att hon skulle vilja att du frågade och vad skulle du vilja göra på dejten med din tjej?, ofta är det bra att ha några förslag på lager som du kan föreslå när du frågor om hon vill hitta på något.

Lycka till!

Amanda 


Visningar : 1402

Senaste frågorna

Se Alla