user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Idag var min pojkvän hemma hos mig efter skolan och han skrev massor på mobilen och jag brydde mig inte så värst just då, sen gick han på toa och lämnade mobilen kvar. Jag kan hans kod så jag kollade och då var han inne på en chatt där man får hjälp om man har problem. Jag läste igenom vad det stod och ungefär såhär: Jag är en snart 16årig kille tillsammans med en snart 16 årig tjej, jag verkligen älskar henne och får stånd väldigt lätt (räcker med nån kyss, lite hångel, smek på armen,nacken eller pill i håret) jag har aldrig visat henne att jag får stånd. Jag vet inte hur jag ska göra och snart åker våra familjer på solsemester tillsammans och jag kommer dela rum med henne men eftersom man har kalsonger/badbyxor är det mycket svårare att dölja det. Dessutom kommer jag se henne lättklädd och dela säng med henne. Jag älskar verkligen henne men jag vill förbreda mig och henne inför resan men jag vet inte hur jag ska visa henne det eller förklara. Sen fick han lite olika svar och så och de som han sa att han ville göra var att när vi låg och skedade var att han skulle lägga sig närmare så jag kände hans stånd och sen nån förklaring att han älskade mig mycket. Och han älskar verkligen mig. Han undrade också vad han skulle ha gjort om han fick utlösning eller utlösning i sömnen och jag såg det. Sen undrade han hur han skulle reagera om han fick stånd och våra föräldrar såg det (då ville han att jag skulle sitta i hans knä så det inte syntes men han vågar ju inte visa att han har stånd så…) Så hur ska jag göra när han tar upp det, Han skrev också att han skulle snacka nån sen kväll när vi låg och myste och det var mörkt så att det inte gick att se att han var generad. Hur ska jag förbreda mig!!!!! Behöver verkligen hjälp!!!!


SVAR

Hej Hej! 

Vad bra att du skriver in hit. 

Låter som om din pojkvän bryr sig väldigt mycket om dig och som han funderar mycket. 

Att gå in och läsa på någon mobil eller dator kan vara väldigt känsligt, och en kan få reda på saker som den personen inte vill att en sak få reda på. Vet din pojkvän om att du har varit inne på hans telefon? 

Du skriver att du måste ha hjälp med att förbereda dig, hur känner du själv inför det han berättade? Har du likadana känslor för honom? hur tror du själv att du skulle reagera på det han säger om du inte hade läst på hans mobil innan?

I förhållanden är det viktigt att en är öppen och försöker prata med varandra om hur en känner, förstår att det kan vara svårt ibland.  

Har tyvärr inte några konkreta tips på hur du ska förbereda dig men försök tänka på hur du känns för dig och hur du vill ha det. 

Tack för din fråga!

Amanda


Visningar : 2097

Senaste frågorna

Se Alla