user-image
Okänd
Tjej ,20 år

Hej det är jag igen som skrev in om den här killen som jag kunde grubbla mig tokig på. Tack för dina kloka svar. Jag förstår precis hur du menar. En sak som gör mig fundersam är att han har sagt bra saker ibörjan när vi pratade men nu gör han precis tvärtom. Han tyckte tillexempel det var konstigt att jag inte hade kille osv, han sa att han tycker jag ser jättebra ut. Sen så kom vi in på det här med att gilla någon, då frågade jag om han skulle bli arg om jag började tycka om han, då fick jag det här till svar av honom ”nej klart jag inte skulle bli arg, då bör man ju bli glad :)” och så händer det att jag faktiskt börjar gilla honom och gör så här!? jag förstår inte varför han inte kan va ärlig….Jag har märkt att när jag kommer till seriösa saker då blir han osäker och skojar bort det.. Jag tycker han ser jättebra ut! hihi. Man kan inte säga psykfall till någon som bara är intresserad av en person, tycker han borde va glad att det finns någon som tycker om honom för just den han är… Han verkar vara en sådan som bara ligger runt MEN han vet att det finns en person alltså jag som tycker om honom mer men han gör inget åt det…Nu ser vi varann i stort sätt varje dag, ju mer jag ser honom desto mer påmind blir jag om kvällen vi sågs. Första kyssen med honom kändes speciell på nåt sätt hihi^^ Förra veckan satte sig han och hans kompisar vid samma bord som mig och min kompis, det är också nåt jag tycker är konstigt. Det fanns alltså flera lediga bort i matsalen och de sätter sig just vi oss…då vågade han inte titta…


SVAR

Hej, vad härligt att du skrev igen. :)

Ditt meddelande känns varmt och känslofyllt, och det pirrar till i kroppen när jag läser det. Jag förstår att det är mycket känslor som sprudlar nu, både från din och hans sida, vilket absolut kan kännas jobbigt.. Jag har själv gått igenom det, men det bästa är att det blir bättre. :)

Kanske är du lite mer mogen än vad han är för tillfället eftersom att du vågar erkänna dina känslor och vågar ifrågasätta situationen. Men du skall komma ihåg att även om han inte är lika tydlig med sina känslor just nu, och kanske till och med spelar dig ett spratt när han väljer samma bord mm., så har han känslor. Kanske kan du våga fråga honom om han är intresserad? Jag förstår att du tycker att det är jobbigt när han blir osäker och skojar bort det. Men har du funderat på om du kan göra något för att få honom mer säker? Eller behöver han helt enkelt lite tid på sig att mogna och få kontroll på sina känslor?

Det blev mycket frågor här nu, men jag tror någonstans att du själv vet de bästa svaren. <3

Fundera lite på hur du skall gå vidare, kanske kan du bolla med någon gemensam kompis och få lite mer tips och råd därifrån. :)

Lycka till,

Kram Madeleine 


Visningar : 1394

Senaste frågorna

Se Alla