user-image
Okänd
Kille ,18 år

Jag tror jag hade sex med en kvinna som tidigare varit man , har panik!! Hur fan ska jag kunna leva med mig själv efter dethär, känns helt fucked up !! Vad ska jag göra för att sluta tänka på det ?! Svara plsss


SVAR

Hejsan! 

Tack för din fråga. 

Du skriver att känner dig helt fucked up efter att ha haft sex men en kvinna som kan ha varit en man tidigare. Detta gör att du har panik och du kan inte sluta tänka på det. 

Innan du visste att personen du hade sex med eventuellt kan ha varit en man tidigare så antar jag att du ville ha sex och var attraherad av personen, men efter det hela kändes det som du inte kunde leva med dig själv. 

Jag tänker lite såhär, om du känner att det jobbiga var att personen eventuellt kan ha varit en man tidigare och du inte vill ha sex med män så var ju personen som du låg med faktiskt en kvinna nu. Du attraherades av henne som kvinna och du låg med henne som kvinna, att hon eventuellt kan ha varit en man tidigare spelar ingen roll. Huvudsakligen är ju vilket kön personen hade då du var med henne, det vill säga om du tycker att det är viktigt vilket kön personen du ligger med har. 

Förstår att det kan kännas jobbigt om du känner att personen inte har varit öppet och ärlig mot dig, men samtidigt så är det inget som en behöver berätta och om personen identifierar sig som en kvinna så är det ju en kvinna. 

Vad är det specifikt som gör att det känns jobbigt att kvinnan du låg med eventuellt var en man tidigare? 

Jag tänker att om du försöker tänka kring varför det är jobbigt och vad det är egentligen som gör att du mår dåligt så kanske du kan sluta må dåligt över det som har hänt. 

Ta hand om dig

Amanda 


Visningar : 1313

Senaste frågorna

Se Alla