user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej! ​jag är en tjej som ska börja 7:an till hösten. ​Vår klass kommer splittras i 3 och blandas med en klass (som oxå splittras) från en annan skola… ​ Jag är inte den ”populära” i klassen. Jag går inte på ngn sport mer en streetdance och är nt på så många ”socialamedier” (elr vad det heter) men jag har ju varit med vissa av killarna i klassen o nt så men jag ser ju helt okej ut och så. ​jag har ju flera av mina tjejkompisar som ska börja i min nya klass…. Så jag har flera att va med men de flesta som ska börja i min klass går på typ fotboll och handboll och är ganska ”biffiga” så jag är rädd att jag kommer bli en av de tysta nördarna (har precis fått glasögon) i hörnet… Och det vill jag INTE!!!! ​ ​så har du några tips på hur man snabbt blir hyfsade kompis med de nya tjejerna?? ​och ganska ”populär”, inte den tysta ”statisten”.


SVAR

Hallå där!

Det bästa tipset jag kan ge dig är: VAR DIG SJÄLV! Att försöka passa in och vara någon man inte är tjänar ingenting till. Att spela handboll/fotboll för att alla andra gör det är ingen vits, fortsätt med din street dance, gör det du tycker om. Njut av att vara den du är, visa de fina och underbara egenskaperna du besitter. Ta varje dag som den kommer och ha kul, oroa dig inte för huruvida du kommer passa in eller inte. <3

Grundregeln när det kommer till vänskap känner du säkert till, den lyder: behandla alla som du själv vill bli behandlad. Följer du den så är jag säker på att du kommer finna många fina vänner under livets gång.

Kom ihåg att det troligen är många fler än du som är nervös inför den nya klassen. Du är inte ensam med din oro. Jag var också skitnervös när jag skulle börja ny klass. Men det gick bra, jag hittade massa nya fina vänner.

Lycka till, du fixar detta!

Kram,
Madeleine


Visningar : 1297

Senaste frågorna

Se Alla