Stöd & Svar

30 Jun 2014, 14:05 120
Kille, 15 år
Question


Hej
jag har ett stort problem! Jag är kär, kär i en svinsnygg tjej.
Hon är snäll mot mig, jag snäll mot henne. vi har väldigt kul tillsammans. vi kramas ,självklart. Men hon gillar en kille jättemycket som jag är polare med. problemet är det att han gillar inte henne tillbaks. Hon ger sig inte. Jag har försökt att visa min kärlek till henne.
på många många sätt.
Jag tror hon gillar mig men vet inte riktigt hur jag ska få henne att glömma den andra kille?

Svar
Nina Lindén
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

Tack för att du skrivit till oss.

Vad kul att du har träffat någon du tycker mycket om och att ni har det kul tillsammans. Däremot finns det nog inte mycket du kan göra för att hon ska glömma den andra killen utan fortsätt bara vara den bra killen som du är, umgås med henne, hitta på roliga saker och försök att komma henne närmare som vän först och främst.

Är det meningen att det ska vara ni två kommer det bli så. Men som sagt, jag kan inte ge dig något direkt råd till hur du ska få henne att glömma honom. Det måste komma från henne själv.

Lycka till!

Vänliga hälsningar,

Nina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar