user-image
Okänd
Kille ,19 år

Hej! Jag har gillat en tjej i över ett år och hon har gillat mig lika länge. Dock har vi inte riktigt haft något förhållande mer än september-oktober förra året. Hon säger att hon vill vara med mig men hon vill inte hålla sig fast vid mig, men hon vill ha det som ett förhållande… snälla hjälp för jag blir galen på vad hon menar!


SVAR

Hej och tack för din fråga!

Jag förstår det som att du gillar en tjej som även gillar dig, men att hon vill vara med dig men inte definiera det som ett förhållande med dig. Har jag förstått det rätt?

Är alltid svårt att svara på frågor som handlar om hur någon annan känner, men ska göra mitt bästa för att komma med lite funderingar kring din situation.

Att tjejen du gillar inte vill ha något förhållande just nu behöver inte betyda att hon inte tycker om dig eller att hon inte vill vara med dig utan kan bero på en mängd olika saker. Det kan vara att hon inte känner för att ha ett förhållande just nu, eller att hon trivs med det som ni har nu. Har du försökt prata med henne om det? och hur känner du? Vill du ha ett förhållande med henne, eller räcker det som ni har det nu?

Det är viktigt att du känner efter och tar hand om dig själv och dina känslor. 

Jag tror att det är a och o i ett förhållande, oavsett om det inte är ett parförhållande, att en pratar om hur en känner. Då slipper en gå runt och oroa sig och fundera kring vad den andra vill och känner.

Hoppas mitt svar hjälpte dig, annars är det bara att skriva in igen.

Kram

Amanda


Visningar : 1024

Senaste frågorna

Se Alla