user-image
Okänd
Kille ,23 år

Tja, jag träffade en gammal kompis då han var med sin kollega, jag o han pratade i typ 5 minuter sen gick dem, under dem 5 minuterna så la jag märke till att hans kollega var enormt söt, så jag drog iväg ett sms till min polare och frågade om det fanns någon möjlighet att få hennes nr. En stund senare fick jag svar med hennes nr och namn, när jag frågade honom om hon visste att jag hade fått numret så sa han att de va hon som skrev det. Vi började smsa till varandra, sen efter några dagar så ringde jag henne och vi pratade, då jag har ringt henne och hon inte kunnat svara så har hon ringt upp eller smsat och förklarat vf hon inte har svarat. Efter ungefär 2 veckor så frågade jag henne om hon ville träffas, men hon kunde inte då på grund utav att hon hade tenta. Vi fortsatte smsa och prata, sen på Valborg så sa hon att hon skulle till Uppsala och att vi kunde ses där då, vilket vi gjorde, efter det så försökte jag fråga ut henne igen men fick inget direkt svar, så Snälla hjälp mig att vinna hennes intresse, har dock funderat på att kör det här (kolla youtubl änken), men är rädda att hon ska få stalker vibbar, då jag måste söka upp hennes adress :/ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-j379JbL-xM


SVAR

Hej!

Det är inte lätt att veta hur man ska gå till väga när man vill visa någon att man är intresserad. Jag tycker du har gjort det bra hittills, sms:at och ringt och frågat ut henne. Fortsätt som du gör, skriv ett mejl, sms:a och ring, men jag tycker inte att du ska söka upp hennes adress, det kan skrämma henne lite tror jag. Om hon inte hör av sig tillbaka när du söker henne, så är det nog inte så mycket du kan göra, man kan inte göra någon intresserad av en, det måste ju komma från dem. Men du kan absolut höra av dig igen, men om hon inte svarar efter ett tag, får du nog acceptera det, hur trist det än kan låta.

Det kan vara roligt att få komplimanger, så om ni träffas igen, ta tillfället att säga något positivt till henne, uppmärksamma hennes kläder, hår eller liknande. Men bäst av allt, var dig själv - du vill ju att hon ska bli intresserad av DIG, ingen som du försöker vara!

Lycka till!


Visningar : 853

Senaste frågorna

Se Alla