user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Tja Helena vet inte om du e rätt person att fråga men jag tar gärna chansen! jag gillar en kille i min klass och jag vet inte om han gillar mig tillbaka, jag har frågat honom innan för jag har gillat honom ett tag men det var ca 2-3 år sen då jag gick i 6:an Men nu går jag i 9:an och kommer sluta i min skola om 2 veckor och jag tänkte att jag kan fråga honom då för om han säger nej så slipper jag ju se honom sen när jag börjar gymnasiet. jag ska på fest på lördag och jag vet inte riktigt om han kommer vara där, det hade varit rätt så mycket enklare för då hade han troligtvis druckit och då hade det varit enklare att prata med honom för man blir oftast mer öppen när man har druckit. Jag har ställt 2 frågor här innan men inte fått något svar.. Hade hoppats på att du kunde svara på detta för jag har lite ångest på grund av detta och jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt saken. Tack på förhand


SVAR

Hej,

tack för din fråga. Det är alltid svårt att svara på frågor som handlar om hur någon annan känner, men skagöra mitt bästa för att komma med lite funderingar kring din situation. Hur reagerade han när du frågade honom för några år sedan? Umgås ni något i skolan? I så fall kan det var lite lättare att ta kontakt med honom om han kommer på festen.

Jag tycker att du ska tala om för honom på ett lättsamtsätt hur du känner och fråga om han vill träffas och hänga någongång utanför skolan. Om du inte får det svaret du önskar behöver det inte betyda att han inte tycker om dig utan kan bero på en mängd olika saker. Han kanske inte vill ha ett förhållande just nu.

Vill du ha ett förhållande med honom? Det är viktigt att du känner efter själv och tar hand om dig själv och dina känslor. Men jag tycker verkligen att du ska prata med honom på festen. Vem vet vad det kan leda till:)?

Lycka till!

Hälsningar Nina via Helena


Visningar : 1134

Senaste frågorna

Se Alla