user-image
Okänd
Kille ,23 år

hallå hade sex igår för första gången och de kändes inte rätt för mig de va riktigt skönt men de kändes fel typ som ett drog rus lär inte ha sex igen aldrig igen . är 23 nu vet inte hur de kommer påverka mig när jag är äldre är de farligt? kanske inte är ditt område men ingen annan svarar hittar ingen fråga


SVAR

Hejsan! 

Tack för att du skriver in till mig! 

Ska göra mitt bästa för att försöka svara på din fråga. Du skriver att du hade sex igår och att det inte kändes bra. 

Att ha sex är något som ska kännas rätt och skönt. Du skriver att det kändes riktigt skönt men att det kändes fel efteråt. Har du funderat kring vad det var som kändes fel? Var det situationen, eller var det att ha sex som kändes fel? 

Du skriver även att du är orolig för hur detta kommer påverka dig när du är äldre och undrar om det är farligt. Som jag skrev ovan är sex något som ska kännas rätt, ibland kan det vara så att det inte känns rätt med sex och då ska en inte ha sex. Om en har haft sex fast det inte kändes bra, under tiden eller efter, så kan det vara skönt att prata med någon om det. På till exempel ungdomsmottagningen(vissa mottagningar erbjuder hjälp till personer upp till 25år) eller vårdcentralen kan en få hjälp att prata med en kurator eller psykoterapeut. 

Ta hand om dig 

Amanda 


Visningar : 2261

Senaste frågorna

Se Alla