user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Jag vet att detta är fel, fel och FEL. Men nu är det så att jag fått lite känslor för min lärare som är 26 år. Han verkar också ha lite känslor för mig med för att vi blir väldigt ”intima” väldigt ofta om du förstår hur jag menar. Jag orkar inte gå in på detaljer. Både han och jag vet att det är fel och anses som väldigt ”tabu”. Men jag ska dessutom börja gymnasiet efter sommaren så han är inte min lärare längre om ca 4 dagar. Om han inte är min lärare så finns det ingen lag på att vi inte får hålla på såhär, eller? Jag vet att det är fel, han också. Men det går inte bara sluta. Jag vet inte vad jag ska göra för jag gillar verkligen honom. Han är så mogen. Jag står inte ut dom i min ålder. Jag stör mig på mina ”kompisar” och varenda kille som är i närheten av min ålder. Det är inte just åldern som är viktig utan det är att alla är så omogna, och är man ung så är man oftast omogen. Därför säger jag att jag vill ha någon äldre. Jag förstår varför många är omogna i min ålder. Mycket händer ju i tonåren lixom så jag försöker inte att dömma deras beteende. Jag vill ha en äldre och mognare person. Vad ska jag göra och vad tycker du?


SVAR

Hej,

Tack för att du skrev till oss. Jag tycker inte att det känns ok att han som din lärare stöter på dig och är intim med dig. Han är den som är äldre i den här situationen och har därför större ansvar.

Jag tycker att du ska ta avstånd från hela situationen och det kommer ju lägligt med tanke på att du ändå slutar på den skolan nu. Jag förstår att det känns svårt med tanke på att du har känslor för honom men tro mig, i längden är det för det bästa. Han har inte betett sig korrekt alls.

Du skriver att du inte gillar killar i din egen ålder men du kan mycket väl komma att träffa någon jämnårig som är lika mogen som du.

Vänliga hälsningar,

Nina


Visningar : 1177

Senaste frågorna

Se Alla