user-image
Okänd
Annat ,18 år

Hej. Jag vet seriöst inte hur jag ska kunna bli av med min ångest, stress, depression och oro. Jag har ständig ångest för jag tycker jag är fett, för folk har kallat mig de i 17 års tid, jag stressar hela tiden för jag vill vara tillräcklig och jag har en ständig oro inom mig så fort jag vet att jag ska till skolan… Ja lider av social fobi och kan ej prata med någon för är rädd för vad dom ska tänka om mig…. Va kan jag göra?


SVAR

Hej,

det är inga lätta saker du känner och har inom dig. Som svar på din fråga vart du ska ta vägen med din ångest, stress, depression och oro så tror jag det är viktigt att du får träffa någon och prata om detta. Någon som också kan hjälpa dig att gå vidare. Du kan söka hjälpa via din husläkare som kan hänvisa dig vidare. Kanske finns det någon skolsköterska/kurator på skolan som du kan börja att prata med och som kan hjälpa dig vidare.

Det jag vill säga till dig är att du ÄR tillräcklig! Du är värdefull för att du är DU, inte för vad du presterar eller hur du ser ut. Det finns ett värde i dig bara för att du finns!! Men jag tror att du behöver ytterligare hjälp med att bearbeta alla dina känslor som du beskriver, jag ville bara skriva det jag kan för att uppmuntra dig.

Stor kram, ta hand om dig.


Visningar : 1404

Senaste frågorna

Se Alla