user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej! Jag mår dåligt i skolan! För jag har haft cancer blod cancer leukemi! och jag bli retad i bland! Men vågar inte berätta det för min mentor! Även om hon är värdens bästa! Så vet jag inte hur jag ska förklara och lägga fram det! Och vilket tillfälle! Vet inte när hon har tid!! det!


SVAR

Hej, tack för att du skickade in din fråga. :)

Vad tråkigt att höra att du har haft leukemi och att du blir retad i skolan. Men vad stark du är som skriver och berättar om det. :)

Jag förstår det som att du vill berätta för din mentor vad som händer, vilket jag tycker är helt rätt. Om jag hade varit i din situation hade jag också velat få stöd av någon jag litar på. Förmodligen finns det inget dåligt tillfälle att berätta det för din mentor, det vigtigaste är att du berättar det. Om du är rädd för att störa så tänker jag att ni kan boka ett litet möte. Kanske kan du skriva en lapp och lägga den i hennes fack? Eller skicka ett mejl? Det kan vara så att de som retar dig behöver förstå allvaret med leukemi och blodcancer. Det är en tuff period du gått igenom, och som du kanske till viss del fortfarande går igenom..

Att få stöd under resans gång är guld värt så glöm inte bort att be om hjälp. Hur du gör det har inte så stor betydelse, det viktigaste är att du gör det. :)

Stor kram,

Madeleine


Visningar : 1412

Senaste frågorna

Se Alla