user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Bakgrund: jag är en väldigt asocial person och har två vänner(som fick mig att skaffa Facebook) jag är rätt säker att jag har en personlighetsstörning. Jag är och har alltid vart anti kärlek eftersom vem skulle gilla mig. Men jag träffade typ en kille på fb som är min själsfrände ! Han älskar allt med scifi och fantasy men vågar jag kontakta honom ? Fotnot. Jag är dessutom 14/15år! Jag är inte så snygg och är mulatt denna kille är bosnisk? Han är 13 år äldre! Vågar jag kontakta honom!


SVAR

Hej,

Tack för du skrev till oss. Jag vill börja med att fråga varför du tror att du har en personlighetsstörning? Alla människor är olika, vissa är mer blyga än andra och har inte ett lika stort nätverk men det betyder inte alls att man har en störning. Men är det något som du tänker mycket på så tycker jag att du ska söka upp ungdomsmottagningen där du bor, dit kan du gå för att prata med en kurator eller psykolog.

Angående killen på Facebook kan jag tycka att ålderskillnaden mellan er är lite för stor för att ett förhållande skulle fungera men det är inget som säger att ni inte kan vara vänner på Facebook.

Vänliga hälsningar,

Nina


Visningar : 867

Senaste frågorna

Se Alla