user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej! Det är så här att jag var på festival för snart två veckor sen och där träffade jag en äldre kille. Vet inte hur gammal han var men säkert runt 30. Han var iallafall sjukt snäll mot mig och han bjöd mig på öl och cider och jag blev full för första gången med honom. Han gav mig också min första kyss och ville att vi skulle ligga men respekterade mig när jag sa nej. Han var bara allmänt snäll och respektfull och jag tyckte verkligen om att vara med honom och nu är det så att jag saknar honom sjukt mycket, har t.o.m gråtit mycket pga detta. Skulle vilja söka upp honom och prata men jag fick bara ett förnamn och jag har inte kunnat hitta honom. Han sa att vi kan ses nästa år på festivalen igen men det verkar omöjligt. Han hade nog kunnat hitta mig om han hade velat för han vet förnamn, stad och ålder men det har han inte gjort så jag vet att det bästa jag kan göra är att sluta tänka på och glömma bort honom men jag kan verkligen inte det. Tänker på vår kväll tillsammans typ hela tiden och längtar tillbaka. Dessutom var han så mycket äldre så vi skulle aldrig kunna vara tillsammans så hur ska jag göra för att sluta tänka på honom? :(


SVAR

Hej,

när man blir intresserad av någon och sedan är intim med den personen är det lätt att känslorna blir starkare. Jag tycker att det var väldigt bra av dig att du sa nej när du inte ville gå längre och jag tycker att du gjorde helt rätt.

Det är svårt att säga hur man ska komma över någon men ju kortare tid man har känt personen desto snabbare brukar det gå att komma över den.

Jag skulle råda dig till att hitta på lite roliga saker med dina vänner och inte sitta hemma och grubbla för mycket. För vaje dag som går kommer hela grejjen kännas lite mer och mer distanserad. Nu är det ju sommar också så jag är säker på att det kommer hända en hel del roliga saker för dig. Och vem vet, ni kanske ses igen nästa år:).

Vänliga hälsningar,

Nina


Visningar : 987

Senaste frågorna

Se Alla