user-image
Okänd
Kille ,16 år

Hej, jag fick ett samtal hem med dolt nummer som påstod sig vara från ungdomar.se. Hon som pratade med mig ville fråga mig några snabba frågor och jag svarade okej. Hon började med att fråga om jag kände till ungdomar.se och jag visste inte vad det var för hemsida så hon förklarade. Sedan frågade hon några frågor om mitt sexliv och jag svarade ärligt på frågorna. Efter sista frågan jag svarade på så fnissade hon och sa hejdå. Nu har jag tänkt hela dagen på det här och jag mår verkligen ingen bra och min självkänsla tog hissen ner till bottenvåningen. Så min fråga är: är det verkligen ni som gör dom här undersökningar och i så fall varför trycker ni ner ungdomar på det här sättet? Jag som trodde ni hjälpe ungdomar.


SVAR

Hejsan,

Nej! Personen som ringde dig jobbar INTE på Ungdomar.se. Vi ringer ALDRIG hem till någon för att genomföra telefonundersökningar – och vi ser väldigt allvarligt på det som har hänt! Vi skulle uppskatta om du hörde av av dig till oss på info@ungdomar.se och berättade mer om det som har hänt så att vi kan polisanmäla det.

Vi uppmanar ALLA att vara vaksamma på liknande saker framöver. Om någon hör av sig till er och utger sig för att jobba för Ungdomar.se vill vi att ni genast mailar oss på info@ungdomar.se och berättar vad som har hänt!

/ André, webbansvarig


Visningar : 1185

Senaste frågorna

Se Alla