user-image
Okänd
Tjej ,23 år

Jag gillar droger. Jag är dock inte en sådan som blir beroende av någonting specifikt, utan jag gillar att utforska nya grejer lite sporadiskt sådär. Har testat allt från cannabis till RC-droger till heroin och allt där emellan under de senaste 8 åren. Jag slår i mig en hel del intravenöst men jag ser inget problem med det i min vardag, fungerar relativt normalt och spenderar inte mer på droger än så att jag också har råd att leva ett fullgott liv utöver det, borde jag sluta? Jag tar ingen skada av det som sagt. Jag vet hur man skall hantera droger, jag är sjukt påläst och har liksom ingen risk för att bli missbrukare (min viljestyrka är starkare än så) i den benämningen att jag skulle bli torsk på någonting utan jag är mer en sådan som tycker att man bör prova allt minst en gång.


SVAR

Hej!

Som svar på din fråga om du ska sluta med droger så ger jag ett direkt svar: JA!

Du skriver mycket som försvarar ditt drogbruk. Har du provat att sluta? Då kanske du märker om du är beroende eller inte. Det är tydligt bevisat att droger är beroendeframkallande och skadliga, det finns det väl inga tvivel om. Du kanske inte märker det nu bara.

Intressant att du tycker man ska prova allt en gång. Risken med droger är ju att det blir som i ditt fall, fler än en gång. Du nämner att du har en stark vilja. Då ska du nog kunna prova på att sluta också! Jag tror inte att jag kan övertyga dig i detta forum, men bra att du frågar om att sluta, och ja, det tycker jag att du ska göra! Lycka till!


Visningar : 1511

Senaste frågorna

Se Alla