user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Hej ! Jag vet inte vad jag vill komma med denna fråga, men.. Jag vill INTE ha sex eller något, aldrig någonsin; man kan väl säga att jag vill ’leva som celibat’ mening att jag lever väl ett bra fint normalt liv, men utan all sex och så. Men vi lever ju i en värld där sex är typ överallt och det gör mig lite deprimerad att jag vill någon dag ha någon i mitt liv men utan allt sex, och det är som jag ser det, svårt att hitta en partner som ’r likadan som mig. Jag vill inte leva ensam för resten av mitt liv. Tror du att jag kommer hitta någon som mig eller kommer jag få leva ensam i resten av mitt liv? Mvh: Anna.


SVAR

Hej,

Tack för att du skrev till oss. Efter att ha läst din fråga måste jag fråga, har det hänt dig något obehagligt som har med sex att göra tidigare i ditt liv. I så fall är det inte alls konstigt att du känner som du gör. Och om så är fallet tycker jag att du ska kontakta BUP så fort som möjligt så att du får komma och prata med någon vuxen om vad som hänt dig.

Men förhoppningsvis har du inte varit med om något jobbigt och det finns andra anledningar till att du känner som du gör. Hur gammal är du? Ofta börjar man inte känna sexuell lust förrän i tonåren. Jag tror att detta är en känsla som kommer försvinna av sig själv men skulle behöva veta lite mer om dig för att kunna svara rättvist på din fråga.

Vänliga hälsningar,

Nina


Visningar : 937

Senaste frågorna

Se Alla