user-image
Okänd
Tjej ,12 år

Hej jag är 12 år och behöver hjälp, nuuu! I ungefär 2 veckor har jag haft urinläckage och vet inte riktigt vad detta beror på. Det känns som att jag dricker och så åker det bara igenom min kropp. Jag kissar på mig typ hela tiden det är jätte pinsamt. Nu har ju jag sommarlov och är hemma ganska mycket, men när jag börjar skolan då? Tänk om jag skulle kissa på mitt i lektionen! Det kliar lite mellan bena oxå, och så ibland känner jag mig bara jätte kissenödig bara sådär! Jag har då ungefär 3 sek att komma till närmsta toa. Snälla hjälp mig!


SVAR

Hejsan!

Tack för din fråga. 

Du skriver att du har haft urinläckage i ungefär 2 veckor och att det kliar mellan benen. Utifrån det du skriver låter det som om du tycker detta är väldigt jobbigt och att du undrar vad du ska göra. 

Jag förstår att du tycker det är jobbigt och du ska inte behöva ha det som du beskriver. Att det kliar mellan benen och att du är kissnödig hela tiden kan vara ett tecken på att det är något som inte står rätt till i underlivet.  Jag skulle råda dig att gå till närmaste ungdomsmottagning och kolla upp det, genom att kolla upp det kan du få hjälp så att dina besvär försvinner. 

På ungdomsmottagningen kan du antingen boka tid eller gå dit när de har drop in, på umo.se(ungdomsmottagningen på nätet) kan du hitta närmaste ungdomsmottagning. 

Förstår att det kan verka läskigt och obehagligt att gå till ungdomsmottagningen, men personalen där är mycket duktig och väldigt snäll.

Ta hand om dig!

Amanda


Visningar : 2101

Senaste frågorna

Se Alla