user-image
Okänd
Kille ,15 år

Jo, jag tänkte liksom bara skriva av mig typ men ändå ställa några frågor.. I sjuan kom jag ut för två av mina närmsta kompisar att jag var bisexuell men typ ja.. Men nu har dom slutat vara med mig och inte nog med det, ska även räkna upp mina ”problem”. * Ensamhet (har typ ingen att vara med). * Deppig (har dock varit det sen sjuan).. * Känner mig värdelös (kopplas nog ihop med punkt nummer 2) * Mobbning.. Kommer även skriva en förklaring till detta dock. #1 Ensamheten beror nog på att dom som jag en gång var kompis med har slutat vara med mig.. #2 Deppigheten är nog mest för att jag blir mobbad och familjeproblem #3 Värdelöshetskänslan är nog mest för dom två ovanstående men även andra saker som jag helst inte skulle vilja ta upp. #4 Den här vet jag faktiskt inte vad den beror på men det är väldigt jobbigt och känns som att ingen bryr sig om mig, ungefär som att jag är ett stort skämt för alla. Då jag har berättat det mesta för min mentor och hon har tagit hand om det men det hjälper liksom inte ett dugg.. Jag är jämt ensam i skolan och utstött. Men liksom hur ska jag göra för att få det bättre? Då min mamma och pappa inte tillåter mig att byta skola eftersom det är bara ett år kvar men liksom vadå? Det kanske gör någon nytta. Förlåt för den långa frågan (och eventuella stav fel) och blir tacksam för svar, från en deppig kille :/


SVAR

Hej där,

tack för att du pallade skriva detta till mig. Du är en väldigt modig person, som vågat komma ut, som så ärligt berättar hur det är. Jag förstår att det är tufft. Du är väldigt medveten och verkar vara en klok kille som har koll på orsaker till varför det är som det är. 

Det är kanske inte så lätt att direkt komma på en lösning, att "såhär ska du göra" så blir det bättre sen. Men det jag tänker är att man tillsammans med andra kan bolla och komma fram till något som gör att det blir bättre för just dig. Förutom här på ungdomar.se finns jag på foreningentilia.se, där har vi en chatt. Tänker om du vill komma in och snacka lite med oss där så kan vi försöka diskutera fram en lösning, men mest av allt: din ensamhet kanske blir lite mindre? 

Tack för din fråga. Stå på dig, modiga du! /Annso


Visningar : 1301

Senaste frågorna

Se Alla