user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Hej, jag är en tjej som aldrig har lyckats onanera i hela mitt liv förrän igår. Jag har liksom inte känt något när jag fingrat där nere. Bestämde mig nämligen för att köpa en vibrator och ja.. det verkar ju funka! Problemet är att jag tycker det är ganska obehagligt. Det är både skönt och obehagligt på samma gång. Det känns som att något ska ut. Ungefär som om jag ska kissa. Tillslut klarade jag inte av mer, men det dunkar fortfarande på ett obehagligt sätt. Hade jag hållit på längre kanske jag hade fått en orgasm? Men det är så obehagligt. Är det så det ska vara? Kändes även lite konstigt i magen. Är jag bara ovan? Svårt att förklara.


SVAR

Hej,

Tack för att du skrivit till oss. Ibland får man prova sig fram lite till man hittar något som känns skönt för en själv när man onanerar.

Det du beskriver är en orgasm. Kan kännas lite konstigt men ska ändå vara skönt. En orgasm kan kännas olika för olika personer, men de allra flesta beskriver det som att det är väldigt skönt och att det sen liksom rycker och krampar runt underlivet – och att det sen sprider sig en slags varm och pirrande känsla i hela kroppen, ända ut i fingerspetsarna.

Många upplever också att det påminner om känslan av att äntligen få kissa när man hållit sig länge (många kan till och med hålla tillbaka för man tror att man ska kissa på sig) och många beskriver det som en explosion.

Det finns flera olika sätt att onanera på så jag tycker att du ska prova dig fram tills du hittar ett sätt som känns skönt för dig.

Med vänliga hälsningar,

Nina


Visningar : 1023

Senaste frågorna

Se Alla