user-image
Okänd
Tjej ,15 år

jag har en kille som är 16 år, jag älskar honom mest av allt. men för ett halv år sen mådde han ingen vidare.. han slog mig, han kunde stå och skrika på mig i mitt rum och sen bara sticka där ifrån och lämna mig gråtande, han var otrogen mot mig, men han kunde va så fin också.. när han var otrogen stod jag inte ut längre.. men det va ändå han som lämnade mig för tjejen han va otrogen med. jag mådde dåligt, så hemskt dåligt i 4 månader då han smsade mig och frågade om vi skulle börja om. dum som jag va sa jag ”ja”. jag ljög för mina föräldrar när jag åkte hem till honom och sa att jag va hos andra kompisar. jag berättade iallafall efter några veckor att vi blivit tillsammans igen och dom förbjöd mig inte att träffa honom, bara att vi var tvunga att va här om vi skulle ses. dom har Aldirg gillat honom eftersom att han röker, dricker, hållit på med en hel dumma grejer.. men eftersom att jag inte ville va här för att jag Könde att dom intr accepterade honom, och ville va hemma hos han där ingen kunde störa oss, ljög jag igen för mina föräldrar och tog bussen till honom sååååå många gånger och sov över där. och nu har dom kommit på mig. Pappa såg mig ta bussen till honom när jag sa att jah skulle sova hos min kompis inne i stan. och dom är så besvikna, jag är så rädd och har så många skuldkänslor och mår så dåligt, jag har aldrig velat ljuga. ända jag ville va att träffa min kille som jag älskar.. och jag fattar att dom inte gillar honom eftersom jag berättat allt han gjort för dom.


SVAR

Tack för att du skrivit till oss.

Jag förstår att dina föräldrar är oroliga för dig och med all rätta! Även om du älskar den här killen tror jag inte han är bra för dig i längden. Man slår inte och är otrogen mot den man älskar om man är en bra person.

Jag skulle råda dig till att ta avstånd från honom, vet att det är svårt men i längden kommer du må bättre utan honom. Har han varit otrogen en gång är risken stor att han är det igen. Om du ändå väljer att fortsättta träffa honom tycker jag att du ska respektera dina föräldrars önskan om att ni ska ses hemma hos er, så att de känner att de kan lita på dig igen.

Du skriver att han röker, dricker och gör en hel del andra dumma saker. Är det droger så är det en ännu större anledning till att ni inte borde ses längre. Ofta är personer som tar droger inte tillitbara alls. Hoppas det löser sig för dig, förstår självklart att det är jobbigt för dig eftersom du är kär i honom.

Vänliga hälsningar,

Nina


Visningar : 943

Senaste frågorna

Se Alla