user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej, jag är en tjej på 16 år och har ett problem. För några år sedan så fick jag en stor ”förälskelse” i min brors dåvarande bästa kompis. Jag har pratat med honom några gånger men det var när min bror var med eller på Skype. Han har ”småflörtat” lite då han har sagt att jag skulle ’följa med honom till hans lägenhet och mysa’. Han har även sagt andra saker. Problemet då är att han är 3 år äldre, min brors kompis och hans ska flytta till USA. Jag har fortfarande en stor crush på honom, men jag vet inte om jag ska ta kontakt med honom eller bara glömma honom? Om jag ska ta kontakt, hur ska jag göra?


SVAR

Hej, tack för att du delade med dig av din situation. <3

Jag vill råda dig till att ta chansen, ta kontakt och testa och se vart det leder! Vad är det värsta som kan hända? 

Kanske kan du ta kontakt med honom genom någon social media? Facebook, Snapchat, Instagram, E-mail, Kik eller liknande? Om han är i USA är nog sms/telefon inte det bästa alternativet. (Dyrt!) :)  

Inledningsvis kan du höra hur han har det, hur livet där borta funkar, om han planerat att komma hem till jul eller hur länge han blir kvar. Visa intresse för honom, hans liv och intressen och se hur han reagerar och svarar på det. Jag är rätt säker på att du ganska fort kommer att märka om han är intresserad av att ha fortsatt kontakt eller inte. 

Till sist, lita på dig själv och din magkänsla. Gör det som känns rätt för dig, och viktigast av allt, var dig själv.

Stort lycka till med kärleken! 

Kramar,
Madeleine


Visningar : 1051

Senaste frågorna

Se Alla