user-image
Okänd
Kille ,13 år

Fråga ett. Jag är kär i en tjej men vet nt vad jag ska göra jag är jätte blyg och vet nt vad jag ska göra jag vet att hon är kär i nån annan men jag tror nt att hon är kär i mig. Fråga två alla mina kompisar är speciella dem är nt som jag jag är inte mig själv när jag är med dem om man är sig själv så. Blir man typ dumpad ur gänget hur ska jag göra? SNÄLLA SVARA!!!


SVAR

Hallå där! Tack för dina frågor, jag delar upp svaret på frågorna i fråga 1 och 2.

Fråga 1: Jag vet att det kan vara jättesvårt att visa känslor, men jag vill ändå råda dig till att försöka visa henne att du är intresserad, kanske genom att ge henne komplimanger eller genom att fråga om hon vill hänga bara ni två. Tycker du att detta är för svårt så kan du alltid snacka med någon av hennes vänner och fråga vad hon/han tror så att du får lite tips. Kom ihåg, den som aldrig frågar, får aldrig veta!

Fråga 2: Det låter otroligt jobbigt att du upplever att du behöver vara någon du egentligen inte är när du är med dina vänner. Vill du att det skall vara såhär? Mitt råd är att du i alla lägen är dig själv och umgås med dem som du upplever att Du blir accepterad och uppskattad av. Att försöka vara någon man inte är brukar aldrig funka i längden. Även om du, som du skriver, riskerar att bli dumpad ur gänget, så måste jag säga att du behöver sätta dig själv först i denna situation. Du måste våga ta plats och vara den du är, om dina vänner inte accepterar dig då, vad är det då för vänner att ha?

Kom ihåg att det alltid kommer personer in i ens liv, som av olika anledningar försvinner. Framförallt i perioder där identitetssökande står i centrum, vilket det gör i tonåren, är det vanligt och nyttigt att söka sig till nya umgängen för att finna sig själv. Du är huvudrollen i ditt liv, det är du som skall ta plats och bestämma vilka som får ta birollerna.

Hoppas att du fick svar på dina frågor och att du har en riktigt härlig sommar!

Kram,
Madeleine


Visningar : 1356

Senaste frågorna

Se Alla