Stöd & Svar

12 Aug 2014, 17:54 80
Tjej, 16 år
Question


Hejsan,jag är en tjej på 16 år. Jag har ett stort problemm . Blev kär med nån som har inte träffat än. Han är ju underbar. Vi pratar med varan 24/24 och det känns super bra. Jag är så jävla rädd för att berätta det,jag ät inte säker att jag vill göra det. Hur kan jag lösa det?):

Svar
Nina Lindén
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

tack för att du skrev till oss. Vad härligt att du har "träffat" någon du verkligen tycker om. Jag skulle nog råda till att du ska fråga om ni kan ses och ta det därifrån. Chansen finns att du inte känner likadant när ni träffas eller så kanske du tycker ännu mer om honom. När ni väl har börjat träffas några gånger tycker jag att du ska ta upp vad du tycker om honom.

Lycka till!

Vänliga hälsningar,

Nina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar