user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej! Jag och min kille har varit tillsammans i snart 4 månader. Man kan tro att vi har det perfekt men grejen är att vi är svartsjuka. mest han. han är alltid svartsjuk. Han blir svartsjuk så fort jag säger hej eller kramar en av mina killkompisar. Ända sen jag var liten och gick på dagis har jag alltid hängt med killar. har knappast haft några tjejkompisar. Jag trivs väldigt bra med killar och har grymt många killkompisar. Men min kille är grymt svartsjuk. vilket jag tycker är enormt jobbigt. Och sedan bråkar vi varje dag.. och då menar kjag varje dag. Han blir sur och förbannad över minsta lilla. Han blir arg över att jag vill vara med kompisar, han blir arg över att jag vill åka hem ist för att åka till honom. vad ska jag göra? det är alldeles för jobbigt. Och jag har tillräckligt jobbigt med min familj. samt att mina hormoner/känslor flyger runt hela tiden. Snälla.. Hjälp mig.. jag vill inte förlora honom, jag älskar han för mycket men jag vill endå inte åka.


SVAR

Det är jätte jobbigt att vara tillsammans med någon som är så svartsjuk och jag beklagar att du får gå igenom det i ditt förhållande. Har du försökt att verkligen prata med honom om det och hur det påverkar er relation till det sämre. 

Du skriver att du har massa kill kompisar, det skulle kanske vara en bra idé att låta honom vara med när du umgås med dem så han kan känna sig säker på att ni faktiskt är just bara kompisar. Kom bara ihåg att du gör inget fel, man har rätt att ha killkompisar även när man är i en relation.

Vänliga hälsningar,

Nina


Visningar : 1264

Senaste frågorna

Se Alla