user-image
Okänd
Kille ,19 år

Hej! Mitt namn är Linus och jag är 19år. Jag har under större delen av min uppväxt flyttat hit o dit så mina vänner har varit kortvariga. Sen i början av tonåren när vi väl stannade i en kommun vart jag mobbad under hela 4 år. Jag har alltid varit glad person är det fortfarande och är alltid glad och hjälpsam i allmänheten som på jobbet. Funkar bra med alla på jobbet. Men innerst inne känner jag mig ensam och övergiven. Jag kan ej snacka med någon och fast jag alltid e glad döljer jag min inte depression. Vet inte vad jag vill med mitt liv. Är bara trött. Samt vill bli pappa en dag men känner att i dagens värld handlar allt som sex hela tiden. Visst är något man har i ett förhållande men verkar som det måste ske hela tiden. Men jag känner mig ensam, men e alltid glad :(


SVAR

Hej Linus,

vad bra att du kan skriva till mig om dina känslor. När du känner dig nere och ledsen så är det jätteviktigt att du får ur dig känslorna och inte håller dem för dig själv. Jag tror inte det är meningen att man ska bära alla bördor själv, utan vi finns till för varandra, vi ska hjälpas åt. Jag finns ju här på sajten och du säger att du inte kan prata med någon om dina riktiga känslor, men jag undrar om du kanske har någon i ditt liv som du faktiskt kan prata med?  Någon som finns där fysiskt och kan hjälpa dig att hitta glädjeämnen men också bearbeta jobbiga saker du varit med om, som jag tror påverkar dig än idag. Mobbing hemskt och har säkert satt sina spår.

Jag tror det är jätteviktigt att du tar tag i detta och inte fortsätter låtsas som att du mår bra, det kommer inte hålla i längden, Linus. Kanske behöver du söka upp din husläkare, som kanske kan ge råd och tips om samtalshjälp.

Du beskriver dig som en glad och hjälpsam person, nu är det dags att du är hjälpsam och snäll mot dig själv. Sök hjälp för din nedstämdhet, den ska du inte gå och bära på.

Lycka till och ta hand om dig!


Visningar : 1304

Senaste frågorna

Se Alla