user-image
Okänd
Tjej ,15 år

hej hehe.. det kanske är en lite konstig fråga men jag är ny här på ungdommar.se och vet inte vem jag ska fråga. jag har navelpercing och jag gjorde den i man någon gång i mitten. och den har varit fram och tillbaka. nu är den lite röd, och tidigare idag sa min kompis att det såg ut som att den ska stöta bort, jag blev jätte rädd och vill verkligen inte ta bort den. vet du vad man kan rengöra med? snälla hjälp! :p


SVAR

Hej,

En navelpiercing är en av de mest svårläkta, så att den krånglar lite fram och tillbaka är inget konstigt. Det kan ta upp till ett år för den att läka, ibland läker den aldrig helt utan kan börja krångla efter flera år. (Har själv råkat ut för det så jag vet ;))

När jag läser ditt mail så gissar jag att du inte varit hos en studio och tagit den? Eller varför har du inte fått veta vad du ska rengöra med? Det bästa brukar vara varm koksaltlösning.

Lös upp en ½ tesked havssalt i ett glas med två deciliter varmt vatten, låt det  svalna lite, blöt en ren tvättlapp eller tex bomullspads i vattnet och håll mot piercingen.  Du kan också köpa vanlig Renässans nässpray (naturell, ingen mintdoft) och spraya på.

Lycka till!


Visningar : 1547

Senaste frågorna

Se Alla