user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej! Man måste kunna ha friheten att säga vad man tycker och därför tänker jag göra det nu. För det första tycker jag du ger usla svar på frågorna som kommer in. Antingen hänvisar du till nån länk eller till um eller en Kurator. Som att man inte kan Komma på det själv. Sen tycker jag att du ska ta åt dig mer tid att svara på frågorna för oftast blir det bara några rader och det är så besvikande. Tack på förhand och jag hoppas du inte tog illa upp av min kritik! Kram


SVAR

Hej

Tack för ditt uppriktiga brev.

Jag håller gärna med om att mina svar blivit kortare och kortare. Anledningen är att jag får fler frågor än jag hinner svara på. Jag vill gärna ge ett personligt och utförligt svar till alla. Jag betraktar dock min huvuduppgift på U.se att svara på frågor som rör missbruk i familjen. Om du tittar på de svaren kan du se att jag ger längre och mer utförliga svar. <när det gäller att hänvisa till länkar eller stöd IRL i närheten gör jag det därför att jag helt enkelt tror att vissa av de frågor jag får kräver mer än onlinestöd. Det behövs ibland i komplicerade fall stöd av mer handfast utanför internet. När jag hänvisar till andra länkar är det alltid till verksamheter som jag har koll på och har högt förtroende för.

Men jag håller med om att svaren blivit kortare och kortare och då kan man nog känna sig som om man inte blivit tagen på allvar. Jag ska ta till mig det.

Det första du skriver håller jag med dig fullständigt om och jag ber om ursäkt för mitt sena svar!

Allt gott

Uffe


Visningar : 1226

Senaste frågorna

Se Alla