user-image
Okänd
Kille ,16 år

Såhär är det. I början av sommaren började jag skriva med en tjej jag knappt kände, eller rättare sagt hon började skriva med mig. Efter ett tag frågade hon ut mig och vi tog en promenad. Sedan dess har vi träffats regelbundet och gjort alla standard sakerna så som att se på film och fika. Med tiden har jag börjat få känslor för henne. Men tyvärr är jag ganska blyg och vet inte riktigt hur jag ska visa henne det utan att skrämma iväg henne. Det kändes som att hon tyckte om mig också men under den senaste veckan har hon varken skrivit eller varit väldigt långsam på att svara när jag skickar sms eller liknande. Kan hon ha tröttnat?


SVAR

Hallå! 

Det låter som att ni har haft en riktigt härlig sommar. Som jag förstår det har hon varit lite drivande, jag tänker på att hon började skriva och frågade ut dig, hur har det sett ut sen? Har du gjort något drag? 

Jag förstår att det kan kännas skrämmande att visa känslor, men som jag ofta säger, i kärlek är det ofta bättre att ångra att man tog chansen, än att ångra att man aldrig tog den. Hur du skall visa dina känslor kan jag inte svara på, men det viktigaste är att du gör det på ett sätt som känns rätt för dig. Kanske kan du börja med små steg och på så sätt träna bort din blyghet? Köp blommor? Bjud ut henne på bio? Släng iväg ett mess där du skriver något som visar dina känslor, ex. längtar tills vi ses/ yes, snart ses vi/ tack för en mysig dag/ hoppas du sov gott i natt. Ofta kan man visa mycket med bara små signaler. 

Nu vet jag inte hur det har gått sen du skickade in din fråga, men jag tänker att en vecka inte är så lång tid. Hon kanske har spelat lite off för att se hur du reagerar? Om du blir lite mer på? Om du tar initiativ? 

Visa dina känslor, dela med dig av dem, då har du chans att vinna hennes hjärta! 

Lycka till!

Kram,

Madeleine


Visningar : 1073

Senaste frågorna

Se Alla