user-image
Okänd
Kille ,13 år

Jag känner mig jävligt ful, dålig på saker, inte stark och tjock. Jag väger 48 kilo och har lite halvrund mage. Mitt självförtroende är inte det bäst. Har en ”kompis” som har skämt ut mig framför tjejer 2 gånger. Har vart kär i en tjej och är kär i en nu som ”kompisen” skämt ut mig för. Vad fan ska jag göra. Min bästa kompis tycker inte jag är ful och brukar säga: kolla den där tjejen spana in dig. Vet att det inte är sant. Tjejer i min klass brukar bara vilja vara ihop med snygga killar. Orolig för att mina kompisar kanske får tjej men inte jag. Vill också känna kärlek och att bli älskad av en tjej


SVAR

Hej!

Jag kan tänka mig att det är jobbigt när en kompis beter sig på det viset.Otroligt sårande. Har du provat att snacka med honom? Tror inte att han försöker såra dig med mening. Kanske har han ett lite klumpigt sätt?

När det gäller flickvänner, så är min enda rekommendation att ta det lugnt och inte stressa. Det finns en väldans massa tjejer där ute. Alla passar inte tillsammans med dig. Välj dem istället för att desperat låta dem välja dig. Hjärtesorg är inte det roligaste och när man slänger runt sitt hjärta och hoppas på att ngn ska fånga det, kan det sluta illa. Som sagt, stressa inte. Hon kommer att dyka upp. Lyft på ditt huvud och tro att du förtjänar det bästa, för det gör du verkligen! 

Lycka till!

//Susanna


Visningar : 925

Senaste frågorna

Se Alla