user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej! Jag är tjej på 14. Igår blev jag pullad eller vad ska säga och slickad. Killen var ganska hårdhänt och ibland gjorde det ont. Idag är min klitoris stor svullen röd och jätteöm. Den gör jätteont om man bara nuddar den. Den är dessutom lite slemmig typ. Asså jag är jätterädd att jag har fått någon könssjukdom va ska jag göra? Tacksam för svar


SVAR

Hej och tack för din fråga!

Jag tror inte att du fått någon sjukdom, men om killen var hårdhänt så är det inte så konstigt att din kropp reagerar. Det är samma sak som om något är hårdhänt mot en arm eller ett ben. 

Som jag tolkar ditt inlägg så är du inte helt nöjd med hur han betedde sig? Att ha hårdhänt sex är inte fel i sig, om det är frivilligt för alla som är inblandade. Men om det är så hårt att du har jätteont dagen efter, så kanske det var lite väl hårt? Du har rätt att bestämma själv hur du blir behandlad under sex. 

Om det fortsätter att göra ont kan det vara en idé att gå till en gynekolog. Det kan känner otroligt jobbigt och pinsamt, men det är verkligen inte det. 

Ta hand om dig, och kom ihåg att du förtjänar det bästa, sex ska vara skönt och roligt. 


Visningar : 2289

Senaste frågorna

Se Alla