user-image
Okänd
Kille ,13 år

Hej! Jag är en kille på 13 Bast Jag Får En Jävla massa Mobbning för att jag Lätt Får en tjej. Ja var på G med en tjej Och Allt var bra jag gillade henne hur mkt som helst och sen så dissade hon mig och så vidare. Sen för någon dag sen så frågade hon vilket utseende hon hade från a-f så sa jag c-b o jag har alltid svarat A+ Så fick hon ett utbrott o sa att jag har haft alla tjejer i området på g och att jag sagt att hon var min tjej (Vilket jag sa när vi var på g) Och Att jag blir tillsammans med alla hennes vänner. Och att jag borde skaffa hjälp Och mer Och det är inte bara hon jag har blivit mobbad på en social Media vid namn Ask.Fm Där det då står att jag är ful,äcklig,störd,konstig o player och att jag vill bli tillsammans med alla tjejer o jag mår så jävla dåligt, tro det eller ej jag grät Nyss för är så jävla trött känns som en stor sten ligger på min rygg och i magen. Jag har Mått Dåligt jag har alltid haft det i tankarna vad folk tycker om mig några av mina vänner mobbade mig bakom ryggen på mig dom snackade skit och mycket mer. Så Snälla Hjälp jag har haft tankar på om jag skulle försvunnit om folk ens skulle saknat mig Snälla hjälp mår så grymt dåligt :( Behöver Hjälp Fort!


SVAR

Hej!

Du har lätt att få tjejer och blir kränkt och hånad på sociala medier och i skolan för det. Det förstår jag verkligen är jobbigt för dig! Oavsett vad som har orsakat det hela, så har ingen rätt att kränka, håna, trakassera eller trycka ner dig som person. Det är ju inget fel med att man har lätt att få tjejer, men det får ju inte gå till överdrift heller. Man ska behandla andra med respekt och speciellt när det kommer till förhållande och tjejer. Det finns inget som säger att man måste utnyttja varje tillfälle man har om man har lätt att få tjejer. Menar inte att du gör det, men det är viktigt att komma ihåg.

Är det någon vuxen som vet om att du blir kränkt? Det är viktigt att du har någon att prata med, det behöver inte vara någon i skolan utan kanske någon fritidsledare, förälder osv. När man blir kränkt på nätet så ska man anmäla detta till den sajt det gäller, blockera personerna och berätta för någon vuxen. Vågar du inte berätta för någon öga mot öga, så skriv ett mail eller brev istället. Det är alltid vuxna i din närhet som har ansvaret för att få stopp på detta. Försök hitta någon lärare som du känner förtroende för. 

Kanske det är så att du har dålig självkänsla, när du ständigt undrar vad andra tycker om dig. Det går att förändra och få hjälp med.

Har du någon att umgås med som är vettig på skolan eller på fritiden? Då kan man även försöka ta hjälp av den kompisen, som kan stötta dig och snacka roliga saker med. Jag är övertygad om att fler än du tror skulle sakna dig om du försvann. Det är även viktigt att du försöker göra något roligt på fritiden, så du får något meningsfullt och något annat att tänka på. 

Det kommer inte alltid vara såhär, det går att lösa. Det lönar sig alltid att kämpa. Du har rätt att trivas i skolan och på nätet och ingen har rätt att kränka dig.


Visningar : 1400

Senaste frågorna

Se Alla