user-image
Okänd
Kille ,18 år

Hej! Jag har ett problem. Jag tycker jag har för tidig utlösning. Jag har haft samlag 2gånger tidigare, då jag tyckte jag presterade helt okej 5min med tanke på att jag va oskuld ena gången o inte hade någon större sexuell erfarenhet. Detta var för ca 8månader sedan. Sedan dess har jag haft ett uppehåll, utan sex. Nu när jag träffat en ny o vi börjat ”hålla på” så kommer jag jätte fort. Jag har inte ens hunnit komma in i henne… Sist så låg hon på mig bara och så kom jag innan jag ens fått stånd??? Snälla hjälp med tips! Vet inte om de kan bero på att jag blir stressad??? Hjälp!


SVAR

Hejsan,

Det kan vara jobbigt, och kanske pinsamt, att som kille få utlösning för tidigt. Men egentligen är det inte så konstigt att det händer när man är sexuellt upphetsad och är med en ny tjej. 

Det finns i alla fall mycket du kan göra för att förhindra det. Ett knep är att du när du runkar försöker hålla tillbaka utlösningen, vilar en stund och sedan fortsätter runka. På så sätt kan du öva upp dig så att du kan hålla ut längre. Du kan också försöka tänka på något som inte är sexuellt upphetsande när du har sex med din tjej.

Och du, även om du råkar komma snabbt så kan du ju fortsätta sexakten och stimulera din tjej på andra sätt. Hon kommer nog inte klaga om du istället börjar smeka eller ge henne oralsex! :)

Ha det fint och hoppas dina problem löser sig!


Visningar : 2886

Senaste frågorna

Se Alla