user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej…Det skär lite i hjärtat att skriva, men jag måste verkligen fråga någon! Jag ska försöka fatta mig kort, men det kommer inte att gå… Jag vet inte vem jag ska vända mig till så jag frågar er! Snälla svara! Jag fick ett brev idag om att jag har kommit in på min ansökan om att plugga utomlands i ett år!! Jag är såklart jätte glad eftersom det är min dröm. Men dock så mår jag också väldigt dåligt, vara borta ett år liksom?! Jag vet att jag kommer klara det, men saken är den…Jag har en pojkvän, som jag älskar väldigt väldigt mycket! Frågan är då vad jag ska välja, ska jag välja att åka eller att vara med min pojkvän? Skulle gärna vilja diskutera med någon om det och byta lite tankar. Och tänkte också tillägga att jag har pratat med honom innan om att jag varit intresserad av att åka men har sagt att jag inte kommer det för kommer inte att klara av att lämna honom…men nu har jag ändrat mig, inte för att jag älskar honom mindre, bara att detta är en stor möjlighet för mig att plugga utomlands! Ska jag följa min dröm eller kärleken? SNÄLLA HJÄLP!


SVAR

Hej!

Ett kort svar på detta skulle vara: Om det är sann kärlek finns han kvar efter ett år. Man kan hålla kontakten via internet och tele. Skolan finns inte kvar om ett år. (Om ansökan gäller en viss tid). Jag skulle inte tveka en sekund på att välja äventyret. Det är ngt som du skulle minnas resten utav ditt liv. Lära dig otroligt mkt! Du skulle ha en fantastiskt minne att dela med dig utav!

Mitt tips är att prata med pojkvännen och försök att få det att fungera ett år och åk och upplev! Se saker, lär dig nya saker. Vilken möjlighet! :)

Det är mitt tips!

Lycka till!

Susanna


Visningar : 1072

Senaste frågorna

Se Alla