user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Jag har börjat få sjukt starka känslor för en kille i mitt kompisgäng. Vi har inte snackat så många gånger och vi är typ varandras motsatser men jag kan inte få nog utav honom. Jag tänker på honom hela tiden och jag önskar verkligen att mina känslor kunde försvinna, men det är inte så lätt eftersom vi träffas varje dag. Jag är också rädd för att vårt gäng ska splittras om jag berättar för honom. Jag vet inte heller om han skulle gilla mig tillbaks och jag skulle bli så sjukt ledsen om han började tycka illa om mig för att jag gillar honom. Dock så snackade min kompis med honom innan sommarlovet och hon sa att han borde satsa på mig och lite sånt och sen dess har han kollat på mig med helt andra ögon och han ler varje gång han ser mig. Betyder det att han har några känslor för mig? När jag slutar nian i vår så ska jag flytta till en annan stad och han ska bo kvar så då kommer vi inte ses nåt mer så jag vill helst att det ska hända något innan dess. Tycker om han så mycket, vad ska jag göra?


SVAR

Hejsan, tack för att du skickade in din fråga. <3 

Jag fattar att situationen känns jobbig, samtidigt som det förmodligen känns lite pirrigt och nervöst. När det gäller kärlek så tänker jag alltid att det är bättre att ta chansen när man har den, än att inte ta den alls. Hur hade det känts, om du flyttade och först därefter får reda på att han är störtkär i dig? Det låter helt klart som att hans blickar och leende tyder på att han är intresserad av dig. Men hur ska du få reda på det om du inte frågar?   

Det är svårt när man är i ett kompisgäng och känslor skapas. Men försök att inte skapa problem som inte finns ännu. Du vet inte vad som kommer hända, du kan föreställa dig vad du tror men inte vet du säkert. Försök att tänka positivt, vem vet, kanske blir ni tillsammans? 

Följ din magkänsla och ditt hjärta. Du vet innerst inne vad du ska göra, det är jag säker på. <3 

Kramar, 

Madeleine


Visningar : 1270

Senaste frågorna

Se Alla