user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Jag är värdelös, jag är hopplös, jag är bara INGENTING! Alla hatar mig ALLA :( Jag hatar mig.. Jag är dum och ful. Ingen vill vara med mig.. Rykten sprids som egentligen inte är sanna, ryktena är sanna på sitt sätt med inte direkt så som de sägs.. Det sägs att jag har missbrukande föräldrar, att jag kommer bli som de, att varför ens försöka då jag kommer ligga på gatorna och tigga.. De kanske har rätt varför ens försöka då jag inte ens orkar gå till skolan :( Varför ens fortsätta? 3 självmordsförsök på mindre än 5 månader.. Det finns bara 3 saker som håller mig vid liv, det är ni, jag och sången. Musiken har alltid betytt allt, det låter värdelöst men med den har jag lyckats fram tills idag. Ska jag fortsätta försöka :( Nej allt är hopplöst :(


SVAR

Hej <3 

Först vill jag börja med att säga att det blir bättre! Även om livet just nu känns hopplöst, meningslöst och värdelöst och det är svårt att tro på, så blir det bättre.   

När allt känns tungt och mörkt kan det hjälpa att ha en hjälpande hand vid sin sida. Jag är volontär på Foreningen Tilia och vi finns här för dig, varje dag året om. Vi finns här för att lyssna, för att vägleda och för att stötta. Du har möjlighet att vara helt anonym och vi har ingen anmälningsplikt. Surfa gärna in på hemsidan och läs mer om oss och verksamheten. Vi finns här för dig! 

Det ger mening att fortsätta. När du har tagit dig igenom detta och står och ser tillbaka på din resa så kommer det hela att ge mening. Du kommer ha fått med dig en styrka och kännedom om livet som du kommer kunna dra stor nytta av.  


Du är stark, du klarar detta.
Jag tror på dig.

Kramar,
Madeleine


Visningar : 1251

Senaste frågorna

Se Alla